7

7

Anotace: Myslím, že jsme na cestě na konci té cesty je i náš konec Myslím, že si toho nestihlas všimnout z...

Myslím, že jsme na cestě
na konci té cesty je i náš konec
Myslím, že si toho nestihlas všimnout
zato já nad tím přemýšlím každou hodinu

Cítím se provinile za ten luxus,
že si můžu dovolit se celý dny trápit tím,
jak tě Miluju a přitom jsme sí víc
a víc cizí.

Navíc to občas vypadá, že si tenhle stav oba uvědomujeme.
A připravujeme se na náš konec.
Autor tomkeb, 25.12.2015
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí