Barvy noci

Barvy noci

Anotace:  ...

 

Kůži měla barvy noci,

není mi, není pomoci.

 

Mě otevřela se jak růže,

udělala ze mě pravého muže.

 

Jen jí za vše vděčím,

jen z ní teď se léčím.

 

Ve svých vzpomínkách mám ji stále,

a v duchu volám: „Pojď prosím dále“.

 

Nezapomenu nikdy na její sladkou vůni,

nezapomenu nikdy na hodiny u ní.

 

A ač mnohé netuší,

je mou bohyní, mou Venuší.

 

 

Autor Nespavec, 25.12.2015
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: martinaV, JSJ, lesní víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí