Móóóóc a móóóc úžasná kamarádka :)

Móóóóc a móóóc úžasná kamarádka :)

Anotace: Tak,tohle je pro moji Martinku :) Snad se ti to bude líbit,protože jsem se včera rozhodla něco pro tebe napsat,ale nějak mi to nešlo :( Stejnak pro mě moc znamenáš :)

Já už snad bez tebe nemůžu žít,
že tě neznám,nedokážu si představit.
Tobě můžu všechno říct,
po vláskách tě pohladit
a úžasnou náladu s tebou vždycky mít.
Hlavně ať už nejsi nemocná,protože pak by ses kvůli mě musela rychle uzdravit. :)

Ty nesmíš smutná nikdy být,
hlavně kvůli klukům se netrápit,
protože dokáží být i pěkně hnusní,
pro tebe jen to nejlepší budu chtít,
tak už spinkej,sladce usni.

Jsi moje sluníčko,které krásně hřeje a svítí,
človíčkem,bez kterého si taky nedokážeš život představit,
chtěla bych býti.
Mám tě ráda strašně moc a moc,Martinko moje,
navždy jsem jen Gágulka tvoje.
Snad ti to udělá radost,aspoň malou,
ale teď už jdi vážně spinkat:Alou alou :D
Autor Gagulii, 08.03.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí