Odcházíš

Odcházíš

Anotace: Konečně?

V ledových přílivech nočního strachu

opět mnou celou procházíš,

netknutá láska leží tu v prachu,

v nějž obrátíš se snáz.

A ty konečně odcházíš -

tvé oči, ruce, hlas.

 

Deset tisíc unavených hlav

šediví nad snem, který sníš.

A nejhorší ze všech nevyřčených pravd

je ta vonící lží,

že ty konečně odcházíš,

že teď budeš spát v ní.

 

Spletené cesty neotřelých frází

provází souhru cizích těl

a jediná chvíle, která mi schází

je zahalená v tmě.

Tehdy jsi konečně odešel -

já opustila tebe a ty mě.

Autor Páralka, 31.12.2015
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Lůca, Jort, ArtFox
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí