Bolest největší...

Bolest největší...

Anotace: je když...

Mé oči jsou jako vyschlá studna

marně jsem prosil v modlitbách

Co bylo sladké dnes hořce chutná

teď nesou mou lásku na márách

 

Co život vzal bůh nenavrátí

žal neutišíš slovem

Kde byli tenkrát všichni svatí

když dala jsi mi sbohem

Autor Alias, 02.01.2016
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tohle se mi moc líbí...to má sílu...ST

03.01.2016 14:46:58 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí