Pssssssst

Pssssssst

Anotace: -

Jen bud, jen bud se mnou,
dychej, dychej mou vuni.
Ztrat se, ztrat se v mych ocich,
neodchazej.

Poslouchej, poslouchej me srdce,
vem mne, vem mne do svych dlani.
Obejmi mne, obejmi mne celou,
jeste neni pozde.

Bud tu, bud tu pro mne,
prave dnes, prave ted.
Naporad.

Pssssssst.
Autor Zrzi, 02.01.2016
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, vodnař, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to pro naléhavost..pssssst :-D

02.01.2016 20:40:26 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí