Ty jsi jako já

Ty jsi jako já

Anotace: ...

Na řasách z večernic
zářila jen má tvář
jsem Princezna z Nemanic
a Ty... můj dvorní lhář

že jo?

spoutaná ve hvězdách
uprostřed té včerejší  noci
seděla jsem u baru
a chtěla tě kousnout


víš kam přeci?


do rytmu vášně
tvoje ruce ťukaly vzkaz

četla jsem pozpátku

 




 

 

 



saz ěm es inktod

Autor Kett, 04.01.2016
Přečteno 764x
Tipy 24
Poslední tipující: enigman, AndreaM, Luky-33, Pamína, Akrij8, Joe Vai, Lioness, GiovaniDaVinci, jitoush, Zbynislaw Thinkiewicz, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí