Znam svuj udel

Znam svuj udel

Anotace: -

Jsem zlodejkou vterin vecnosti,
kratkych, lec nejkrasnejsich,
kradu je ze vsech sil.

Na hrane pravdy a lzi,
svetla a tmy,
dobra a zla,
stesti a prazdnoty.

S udelem pateho kola,
ktere se prec toci.

Jsem princeznou nadeje,
jenz umira posledni,
umim snit.

Jsem kralovnou temnoty,
ktera by mela spat,
zemrit.

Znam svuj udel,
vim, kde mam misto,
presto to boli...

...bez Tebe.
Autor Zrzi, 08.01.2016
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: Mácha, Loveless, Frr, Akrij8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Změna sociální role, je něco jako výměna rezervy ( pátého kola), většinou je nevhynutelná v čase...:-)

09.01.2016 07:08:41 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí