Zpověď

Zpověď

Anotace: Zpovídám se.....

Zpovídám se, 

za všechny nemilé skutky,

 

 

 

za každé zlomené srdce, za každé trápení.

 

Z

povídám se.

 

Odpusť mi, abych zase mohla věřit

 

a jít za svými sny.

 

Prosím odpusť mi.

 

Modlím se,

 

aby jsi mě přijal zpět,

 

abych mohla správně putovat životem.

 

Tak se modlím.

 

Vím, že to nebude jako dřív,

 

ale za zkoušku to stojí.

 

Vím to. ♡

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Kikulinka, 10.01.2016
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Nechoď k ní zezadu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí