Bez ní ..

Bez ní ..

Anotace: Je pro nás láska důležitá?

Životem procházet se bez lásky,
jen s nosem v oblacích,
to raději vrásky,
to zemřel bych v laciných slovech,
to bych zemřel sám v okovech.

Kdyby láska byla květina
a mezi lidmi nemohla by růst,
vzal bych si ji do klína
a vdechl život do těch krásných úst.

Důvěřivá a čistá,
nezávidí, nenávist nepozná
v našich bytostech s radostí si lítá,
a ve všech se vyzná.

Buďme spolu jedním,
jako šepot větru,
jako lákání meluzín,
pojďme společně naproti jitru,
nocí, kde společník bude jen náš stín.
Autor Jeden_Z_Davu, 19.01.2016
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí