* Pobřeží a moře *

* Pobřeží a moře *

Anotace: Někdy je těžké srdci poručit, zda má či nemá doufat a zůstávat... Moře se přibližuje a zase oddaluje, pobřeží však vždy zůstává...

* Pobřeží a moře *

Jen tvé vlny smí mne mít
Sucho z mé pláně smýt
Touhu v písku rozemlít

Příliv příslibu letmé lásky
Proplouval s něhou pod oblázky
A šepot utišil sté nářky

Písek přesypán odlivem v dál
Čas moře dal, moře i vzal
Naději v břehu však zanechal...
Autor Nikytu, 27.01.2016
Přečteno 432x
Tipy 5
Poslední tipující: A42, bogen, boneslash, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí