Daleká blízkost

Daleká blízkost

Anotace: Den už se loučí a ve tvých očích, jak ve studánce se zračí, za svitu loučí, a zpěvů ptačích,...

Den už se loučí
a ve tvých očích,
jak ve studánce se zračí,
za svitu loučí,
a zpěvů ptačích,
červánky trylky tančí.

Tak blízko,
až dech se tají
a nad zemí,
prosby malé vlají,
těch co tě znají
a přesto nemají.
Autor Trash75, 04.02.2016
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí