Po letech

Po letech

Anotace: ....ohlédnutí ve vzpomínce..

Tam hledím stále víc,
kam šel jsem tebou omámen.
Zůstalo číslo,
na mobilu.
A ve vzpomince tklivý sten.

Kde včera šedý blok,
dnes v barvě nové zvonky.
Když hypnotizoval jsem okno,
ty mihla jsi se,
já byl opojen.

Zůstalo hřiště s lachtanem,
a bazén bez vody. Taky pár borovic,
co ulámal jim někdo větve.
Najednou prázdno,
není nic.

Když vyměníš pár písmen na zvonku,
jsi stejně ty,
co ráda má ..
jak jsi to říkala?
Koruny stromů,rybník,
s vodníkem co kaprům domlouvá?

A další slova,jsou jen trapná výmluva.
Autor nene, 08.02.2007
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jéje ta je.... hezounkatá

26.02.2007 23:40:00 | Nút

Přivíráš oči a já
za svými víčky vidím co se ti zdá
čtu si v tvých snech
a představách
bereš mi dech
když právě se ti ....zdám

..deguska

16.02.2007 23:43:00 | lampicka

Líbí.

11.02.2007 14:12:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí