Jedno ze dvou

Jedno ze dvou

Anotace: ...

Topím se na suchu,

nemám živou vodu.

 

Tma září světlem,

nevím jak dál.

 

Zpívám píseň bez tónu,

ztratil jsem notu.

 

Scénář už končí,

jenže já neochutnal.

 

Protože jedno ze dvou křídel

letí nad propastí.

 

Protože jedno ze dvou křídel

je druhého součástí.

 

Našel jsem notu,

zazpíval píseň.

 

Ochutnal role,

získal tvou přízeň.

 

Protože ty jsi já

a já jsem ty.

 

Jsme křídla spojená v ústrety.

 

 

 

Autor darek, 06.02.2016
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí