Nad něžnou krásou až dech se mi tají

Nad něžnou krásou až dech se mi tají

Anotace: Rondel

 

Nad něžnou krásou až dech se mi tají, 
vidět tvou tvář, snad kámen sám by změk, 
čas běží dál, nač myslet na zítřek, 
když rty tvé se tak sladce usmívají 
a tolik, tolik žádoucí se zdají. 
Vychutnávám si sladký polibek,
nad něžnou krásou až dech se mi tají, 
vidět tvou tvář, snad kámen sám by změk.
Ač krásné věci vždy svůj konec znají, 
a na to věru není žádný lék, 
nechci se trápit ani cítit vztek. 
Myšlenky kladivům se podobají, 
nad něžnou krásou až dech se mi tají…

Autor Kozoroh 1, 07.02.2016
Přečteno 458x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, JSJ, Dreamy, Mácha, Kett, EScaronka, boneslash, Zrzi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano to pravdu máš,že myšlenky jsou těžké,až tají se dech

21.04.2016 18:32:00 | takova

Žijeme dnes, co bylo - bude snad,
vzpomínek les či čas smí ukrývat.
Nepřipusťme si pochybností tíž,
jsme spolu a rád přivinu Tě blíž!

Víš, ono to bylo na zadaná slova a určena byla i ta forma. O to těžší bylo to skloubit a ještě tím něco vyjádřit...:-)

27.04.2016 11:43:49 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí