Lásko má škaredá

Lásko má škaredá

Anotace: ...

Já za tebou šel, jak slepec za svou holí,
vedla jsi mě, já nevnímal že to bolí,
Cítil jsem štěstí, možná i lásku,
ošklivou zrůdu měl jsem za krásku.

Vnímal jsem peklo, jako by bylo ráj,
kamenité údolí, za rozkvetlý kraj.
Viděl jsem tmu, jako by bylo světlo,
ukrutné mrazy, já myslel, že je teplo.

Lásko má škaredá skoncuji s tebou,
stávám se člověkem, pohrdám tebou.
Škaredá zrůdo, krásnou se nazýváš,
skřípe ti hlas, ty že mi zazpíváš?

Odporná mrho, ke všem čertům táhni,
rád bych tě nakop, nad propast se nahni.
Zničím tě stvůro, vypiju tvou krev,
bec dechu, bez tepu, skončíš na zádech
Autor Křemen, 11.02.2016
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lásce nikdo nechce to špatné slyšet. Natož číst. :-)) Ale ten konec je divný.

12.02.2016 11:28:40 | Lighter

S tím souhlasim

12.02.2016 16:32:01 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí