Anděl

Anděl

Anotace: ..

Na břehu ulice , kde končí silnice,
koukám se velice
stojíš tam ty.

Celá jsi zahalená,
přitom tak nahá,
černá si velice,
celá jsi plavá.

Vlasy ti splývají,
kde srdce končí,
pomůžeš každému,
přitom jsi ničí.

Jak si krásná,
jak svítí ti řasy,
i když červenání skrýváš,
andělem jsi asi.

S úlekem skrýváš se,
před cizí řečí,
láska je krásná,
i když zasyčí.

Každý nádech spolu zvládnem,
ať už rájem nebo blátem .
Autor Katy98, 14.02.2016
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí