Vzpomínky navždy zůstanou

Vzpomínky navždy zůstanou

Anotace: Vzpomínám..

Vzpomínám, 

jak jsi mě vášnivě líbal, 

jak sladká slůvka do ucha šeptal.

Jak si při mně stál a pořád miloval.

 

Ale ta jedna noc to změnila, 

v tu dobu jsem už o budoucnu snila.

Probudil mě zvonek,

u dveří stála žena v uniformě

a sdělila, že se nikdy sem už nevrátíš,

že do nebe odešel sis.

 

V tu ránu mžitky před očima jsem měla a upadla.

Vstát jsem nemohla,

jen ccítila tu ohromnou bolest,

a jak slzy stékají na zem.

 

Klepala jsem se,

důležitá část ode mě odešla, 

a nikdy se nevrátí. 

Část mého života byl

 

jsi ty. 

 

 

Nikdy nezapomenu na tvůj úsměv

 

 

na tvůj hlas, na tvé oči ani na tu radost ze života. ♥, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Kikulinka, 17.02.2016
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí