Za svitu hvězd

Za svitu hvězd

Anotace: Inspirováno hudbou: Ernesto Cortazar - Together again

Dvě osoby vedle sebe v trávě leží,
nad hlavami jen obloha hvězdami posetá.
Co jim hlavou běží, uhodneš jen stěží,
ani jeden nahlas nic neříká.

Sledovat je můžeš klidně celou noc,
však moudřejší nebudeš o nic víc.
Spojeni láskou jsou na věčnost,
oni si nepotřebují víc říct.

Jemné pohlazení nebo sladké políbení
řekne ti víc, než pouhá slova v moci mají.
Víš, že je to víc než pouhé zalíbení,
když ti dva se na sebe podívají.

Čas plyne, ale nikdo si nevšímá,
svět okolo ustoupil do pozadí.
Nad hlavou jen hvězda zářivá,
jejich tajemství nikomu nevyzradí.

A tak jako zní klavírní melodie,
když prsty po klávesách tancují,
tak nádherná je duší harmonie,
když dva lidé se milují
Autor AnxiousFox, 24.02.2016
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí