Když chceš

Když chceš

Anotace: Když na své tváři smutek máš, jsem tu, abych úsměv vykouzlil. Vždyť mě přece dobře znáš, pro tvé ...

Když na své tváři smutek máš,
jsem tu, abych úsměv vykouzlil.
Vždyť mě přece dobře znáš,
pro tvé štěstí bych i vraždil.

Obejmout tě za každý situace,
ať víš, že jsem ten, komu můžeš život svěřit.
Každý ráno políbit tě chci velice,
nikdy by mě nenapadlo pro tvé štěstí něčím šetřit.

Každou noc se k tobě přitulit,
abych se ujistil, že krásně se ti spí.
Za tvé místo v nebi jsem schopen se přimluvit,
ďáblovi říct “hlavně ať má láska netrpí“.

Po dlouhé únavě masáž ti udělat,
abys druhý den byla zase svěží.
Postačí, když mě budeš jako já tebe milovat,
o to jediný tu běží.

Zatím jen zdát si o tobě nechat mohu,
že bys přeci jen tohle vše semnou chtěla.
Když to tak bude, poděkuji bohu,
a splním ti vše, co sis kdy v životě jen přála.
Autor Berka, 26.02.2016
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí