Na dno

Na dno

Anotace: -

Jakou barvu ma samota?
Jak voni smutek?
Jaky zvuk dela prazdnota?
Jaka chut znaci zarmutek?


Porad stejne.

Bodave syte trpce, bez zapachu, ladu a skladu.


Uderi do dveri, vodu nezceri, prec odejde ci se vkrade do srdce az na dno.
Autor Zrzi, 29.02.2016
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang, Petbab, Bartika, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí