Třeba i krví...

Třeba i krví...

Anotace: ...však slz máš dost

Třeba i krví

Jako když slyším nejkrásnější píseň,
jako když usínám po dlouhém dni.
Jako když hasím velikou žízeň,
jako když na blízku mi jsi.

Vzdorovala bych větru,
přeplavala oceán.
Uvěřila svému snu,
naplnila džbán …

… třeba i krví

Však slz máš dost,
mezitím co stavím most,
ty stavíš hráz.

Po zádech mi běhá mráz,
myšlenka na ni promění řeku v led,
zmrazí vše hezké, změní můj pohled.

Pak slyším to kouzlo v Tvém hlase,
vybaví se mi čokoládové oči,
veškeré rozhodnutí je pase,
Bije mi srdce, div nevyskočí.

Třesu se a bojím se,
že přeteče džbán,
cítím bolest, topím se…

… seš můj pán.
Autor intellect_wench, 04.03.2016
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí