A zase se mi o tobě zdálo...

A zase se mi o tobě zdálo...

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=rrtThz7taFA

A zase se mi o tobě zdálo

A věř, ty matrace a pokrývky
čekající na souznění a lásku
a nasycené někdy nad ránem
byly vlastně uplně to poslední
co mě v tu chvíli na lůžku
zajímalo..

Byla jsi jiná, tak nádherná,
že mi to až bralo spánek
ale přesto jsem chtěl zůstat
přesně až do té chvíle,
kdy na polštář své vlasy
jen tak rozhodíš..

Pamatuji si každičký záhyb
tvého těla a dnes dokonce
i tvé jméno

Až spadla rosa mezi nás
a zase jsi odešla
mohl jsem si proto zpívat

Sáro, Sáro, v noci se mi zdálo..

Autor Percles, 04.03.2016
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, bogen, Frr, Kett, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí