Jemnocit

Jemnocit

Anotace: ...

Začíná to nevinně,

každý to má povinně.

Školní láska vlažná,

není vůbec strašná.

 

Lehce se to říká,

když nás všude vitá.

Ono poupě rozkvětu,

Snad jej jednou dojedu.

 

Onen drahý cit mi ujíždí,

Před nosem mi přejíždí.

Přece nebude to split,

využiju jemnocit.

Autor boneslash, 04.03.2016
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí