Rozchod

Rozchod

Anotace: Amores peros

ztrácím svůj obličej mocného s údy
schovám jej do alba na konec půdy
na rozdíl od jiných věděl jsem snad
na kolik způsobů má pravda bolesti zad

zahořkle odcházím a bolí ta zrada
bez smyslů zkažených odkryju záda
zakopnu o kámen a rozryju tvář
nademnou ze tmy dvě facky a stráž

občane oblékat a vstávat už
vždyť vy jste bývával otylý muž
s bídou já zvednu se, pobledlá tvář
co z krve tekoucí mi napoví snář

neměl jsi lehávat na svých snech zaspávat
dyt pises do netu budou ti nadá-- se ti smát
Autor Vitr, 07.03.2016
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí