Věčné opovržení!

Věčné opovržení!

Anotace: .

Uvězněná ve vězení

V temnu ticha, v zapomnění 

Bez soucitu, bez prodlení

V blouznění a v oslovení

Od přeludu v podvědomí

Jenž vkrádalo se do svědomí

Drásající duši temnou, bez rozhřešku - odpuštění

Bez lásky a pochopení

Bez pomoci, bez naděje, bez mravu a vychování

Odsouzená k zatracení, popravě a zakopání

Beze hrobu, bez kříže

Vždyť tvá duše hříšná, krutá

Patří na vždy za mříže!

 

Autor Jack Santiago, 13.03.2016
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: Freak, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na vždy patří za mříže
z tvého těla stavěné
nařizuji celý život
noci a dny probděné

13.03.2016 17:45:08 | Lioness

Děkuji za zajímavé dokončení! :-)

13.03.2016 22:13:30 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí