Valentýnská

Valentýnská

Anotace: ...trochu jinak

Na svátek svatého Valentýna
- čert aby ho vzal -
na mne nikdo nevzpomíná.
Stojím tu opodál
na cestě do neznáma
se srdcem na dlani.
Stojím tu opodál,
tak opuštěná, sama
šeptám své vyznání.
Stojím na stejném místě,
bojím se přijít blíž.
Vím ale zcela jistě -
jednou mě uslyšíš.
Autor danav, 09.02.2007
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou ano. jednou MOŽNÁ ano... :)

16.02.2007 09:18:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

A kde stojíš. Upřesni svojí polohu. Třeba se budu ochomejtat někde poblíž.

09.02.2007 07:11:00 | malíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí