Mladý Mucha

Mladý Mucha

Anotace: Lyrická báseň - milostná poesie

Vlasy všech barev vlní se a proplétají
Jako vlny moře plynou jak čas
Jež mě zavaluje a tíží hlavu mi poplétají
„Nezblázni se, člověče, pro jediné děvče.“ Radí mi v hlavě hlas

Otáčí se a svůj pohled upíná na mně
Jedno mrknutí slyším kostelní zvon znít
Působí na mě ďábelsky tajemně až klamně
Zbývá jen ji obejmout přitisknout a být

V žilách proudí horká krev
Naše těla jsou jak v plamenech
Mámí mě její vůně cítím její tep
Slzy v očích a husí kůže na zádech

Oči hluboké dno oceánu
Její pohled jestřábí
Snědá pleť s vůní po banánu
Oděná je v hedvábí.

Navěky spojení jedno tělo, jedna mysl
Ve vzájemném souznění jsme tam stáli
Najednou to všechno dává smysl
Nechápu čeho jsme se tolik báli
Autor Leo, 28.03.2016
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: Móny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

secese už tehdy byla po smrti

28.03.2016 21:01:06 | Trs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí