Báře

Báře

Anotace: Báseň psaná v Opařanech mojí tehdejší přítelkyni.

Sbírka: Básně z Opařan

Celej můj život je ve znamení neštěstí,
tak se mi nedivte, že ho nechce žít,
celý roky kudla v zádech,
pak mě bolí každej nádech.

Už jsem to chtěla vzdát,
ale potkala jsem tebe,
myslela jsem, že se mi jen zdáš,
jsi jako anděl, co spadl z nebe.

Otevřelas mi oči a srdce bušilo,
jaks to udělala-by mě zajímalo,
jako bys vytáhla tu kudlu v zádech,
konečně mě nebolí každičkej nádech.

Doufám, že tady budeš na věky věků,
jinak tu kudlu ráda zas zvednu,
budu mít chuť probodnout si srdce,
ani netušíš, jak moc ovládlas mě.

Ztratit tě nemůžu
a doufám, že neztratím,
poslední dobou tohle
je můj jedinej cíl
Autor Gentleface, 18.04.2016
Přečteno 661x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi bude záležet dost na Tobě, jestli ztratíš to co je..

18.04.2016 15:41:31 | Jin&Jang

ono už není, co ztratit, Bára byla ztracena a ta kudla byla použita... bohužel

18.04.2016 16:04:53 | Gentleface

Teda záleželo..

18.04.2016 15:47:19 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí