Navrácení lásky

Navrácení lásky

Anotace: Ocením co nejméně tipů, Děkuji :)

Ona se vrátila,

má milá Láska.

Pýchu již zklátila,

a je z ní kráska.

 

V slzách se utápím,

jsem strašně dojatý.

Pokojík vytápím,

nejsem předpojatý.

 

Onen cit Lásky

přerůstá v silné pouto.

Nedělá vrásky,

překrásné osobní kouzlo.

 

Našel jsem dívčinu,

mých nejtajnějších snů.

Nádhernou holčinu,

královnu všech múz.

 

Ona je ta pravá,

už vím to jistě.

Láska to mladá,

srdce mé stiskne.

 

Autor boneslash, 19.04.2016
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ode mne, za ty laciný rýmky, máš co nejméně tipů ;)

19.04.2016 23:02:56 | poeta

Děkuji :D

19.04.2016 23:10:31 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí