Slabý já jsem

Slabý já jsem

Anotace: Podpis ve mě zanechá, bude svítit a hřát, jak těžké je ve tmě otevřít oči, když dávno ví, co mě děsí.Tak slabý já jsem, tak slabý já jsem...

 

Oh, ona tak

láskou temně posedlá

mrazem bosá chce za mnou jít

a to nebezpečí všude kolem

je pro ní

ten jediný důvod žít

 

Oh, ona o mě

prý všechno dávno ví

Oh, vždyť ona bloudí

v žilách mých

tak slabý já jsem

tak slabý já jsem

 

 

Tak hebké

jsou její ruce

co neslyšně kloužou po těle mém

jak dva půlnoční hadi

mě unáší její parfém

ten zvláštní parfém

Oh, tak slabý já jsem

tak slabý já jsem

 

 

Prý se nemám čeho bát

je to odjištěná zbraň

krátký je život

tak proč měla by se kát?

šeptá mi tisíckrát

Jsi má láska i můj kat

Jsi má láska, dám ti to znát

 

Kráčí myslí mou

jde klidně dál

s hlavou vzpřímenou

Oh, proč já nevěděl

že tak dobře zná

kadenci ostrých střel

 

Podpis ve mě zanechá

bude svítit a hřát  

jak těžké je ve tmě otevřít oči

když dávno ví, co mě děsí

tak slabý já jsem

tak slabý já jsem

tak slabý já jsem

 

(Hanuš Šparlinek,Oh Well)

Autor Hanuš, 23.04.2016
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí