My

My

Anotace: -

Odvracena strana mesice dnes sviti,
horkosladky nadech ma,
voni po lasce, samote, nadeji a tme,
jenz zari v desti aprilovem.

Naruc prazdna prec otevrene,
sviram sve nekonecno v obeti,
ktere skyta vsechna svedectvi,
nasich dnu a snu,
jak plynou.

Ve dnech bezesnych,
nocich bilych,
premyslim,
jak jit dal.

Zda trva,
ta sila prva,
to lehke mrazeni,
zaludek sevreny,
ten pocit opojny,
na vlne vasnive,
mysli souznici.

Ta sila my a nic vic...
Autor Zrzi, 23.04.2016
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Nikita44, Frr, Mácha, Lioness, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sila prva
Netrva
Nikdy vecne
Je vsak vic nez zrejme
Ze je to o souzneni
Bez neho zadne MY
Neni

Pekne napsane!

24.04.2016 00:08:03 | Lioness

Tak to bylo presne mysleno, dekuji...

24.04.2016 00:15:56 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí