Nedělní ráno

Nedělní ráno

Anotace: Jako mnoho dalších.

Nedělní ráno
slunce píše verše
zmatené
na špinavé okno.

Do prázdna, do ulice
do duše blázna.

Zatáhlo se
prší.
Parapet vibruje
buší.

Kapky se tříští
jako dny bez tebe.

Je čas umýt to okno.
Autor Dsmi, 24.04.2016
Přečteno 426x
Tipy 7
Poslední tipující: lala, Dreamy, Mácha, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí