Moje Afrodito

Moje Afrodito

Anotace: :)

Z rozkvetlých strání,
kde vůně předurčuje druh,
snad z duhy krásné
co probarvuje vzduch,
snad z odlesku Afrodity,
z krajiny krásných květů,
jsi něha s úsměvem
pro kterou tepu.
Jak žár mě spaluješ
a potom chladíš
zdánlivě vzdoruješ
a pak mě svádíš.
Spálen jsem dotykem
a odleskem očí,
vždy když se milujem
svět se mi točí.
Podrž mě lásko má,
podrž a pomiluj,
Svět se hned lepší zdá,
když můžu být Tvůj.
Autor Ďábel sám, 09.02.2007
Přečteno 550x
Tipy 3
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásna

21.03.2024 17:53:30 | Mersi

Nádherná

21.03.2024 17:51:16 | mkinka

:-)))

09.02.2007 20:44:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí