PLATONICKA

PLATONICKA

Anotace: Najkrajsia laska? PLATONICKA! To potvrdzuju mnohi Po cesky je to "touha lidska Co nezna vyhru v b...

Najkrajsia laska? PLATONICKA!
To potvrdzuju mnohi
Po cesky je to "touha lidska
Co nezna vyhru v boji..."

Pytam sa, co je krasne na tom
Ked dostanete z lasky strach
A stanete sa vlastnym katom
Kym srdce krici na poplach...

Mlcanie vtedy nie je zlatom
Ked mate stastie na dosah...

Najkrajsia laska? NAPLNENA!
Ked Adama si najde Eva
A miluju sa do zblaznenia


A PLATON?
Hanbou onemieva...
Autor Daniella, 27.04.2016
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamy, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí