Propastná

Propastná

Anotace: Rondeau... převalí se románští autoři ve svých hrobech?

Najednou sviští vzduchem hlas

Slyší jej vůbec někdo z vás?

Pode mnou jámu bezednou,

tmu zatracení přebědnou,

nad hlavou skála strmí zas,

nížeji smrt a výše sráz - 

chci padat - vždyť ty zradilas

mou pevnou lásku najednou.

Pak padám najednou...

vzpomínám - šimrání tvých řas,

s polibkem vřelým žil jsem snáz!

Doznívá výkřik - myšlenkou

hledám tvou náruč nezbednou.

Pak padám najednou...

Autor SiristenGraydu, 29.04.2016
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsáno :)

30.04.2016 11:20:39 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí