Musí to tak být

Musí to tak být

Anotace: Dýchej ve mě dál, vezmi si mnohem víc, i já chci všechno nebo nic, musí to tak být, až dohoří plamen, rozhostí se klid, v nás

 

Nechci nic říct

Chci kolem pasu tě obejmout

Pevně, bez šancí se nadechnout

Chvíli vnímat planoucí oči a rudé rty

Ať pocit mám, že my dva

Jsme dravé šelmy

 do lidí zakletý

 

Musí to tak být

Kdo touhám se brání

Nenachází klid

Nejsem sám, už to také znáš

Jsme na stejné vlně i rytmu

kde něhou vášeň protnu

pokaždé, když se tě dotknu

 rád

 

Ať ty chvíle nikdy neskončí

Ať ten úžas trvá třeba staletí

Zůstaneš ve mně, tvé jméno dobře znám

Tvůj klidný dech, zrychlený tep rozpoznám

 

Dýchej ve mně dál

Vezmi si mnohem víc

I já chci všechno nebo nic

Musí to tak být

Až dohoří plamen, rozhostí se klid

v nás

 

Jsi ta řeka divoká

Co v sobě má

tajemnou sílu jarních tání

A v tom proudu stojím já

Dnes i zítra po tobě blázním

rád

 

Dýchej ve mně dál

Vezmi si mnohem víc

I já chci všechno nebo nic

Musí to tak být

Kompromis odmítám

Pro něj nemá smysl žít

 

(Hanuš Šparlinek 4.5.2016. My sun)

 

 

Autor Hanuš, 05.05.2016
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí