Tak to bylo, tak to je...

Tak to bylo, tak to je...

Anotace: když romantika ožije

Ráno sama nohou bosou
brouzdávala lesní rosou
paprsky slunce třpytící
provedly vílu tančící
k rybníku lesklé hladině
kde kluk s kytarou na klíně
poslouchal koncert ptačí

Jo,to jsme byli mladší

Jarní vánek ukolíbal
moji duši do snění
sním že jsi mě něžně líbal
pod rozkvetlou jabloní

Pod stromy co kvetly
z nebe ke mně slétly
tvé polibky hebké
nemáme to lehké

Nikdo mi to nevěří
že zas se mnou večeříš
ve tvých očích vidím sebe
bez tebe i v máji zebe

Tvoje ruce před strží
moji duši podrží
Tvoje z lásky objetí
vzbudí moje dojetí
odloučit se nedokážem
ani v příštím století

 

Autor Kapka, 05.05.2016
Přečteno 581x
Tipy 8
Poslední tipující: Adrilus, JSJ, básněnka, Móny
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jabloně s mužskýma rukama...:-)

07.05.2016 19:43:18 | básněnka

To je milé, děkuji.

07.05.2016 14:05:58 | Kapka

:-)

07.05.2016 14:10:19 | tvořilka

.. Naše Kapka voděnky živé, jež nikdy neroztaje, ta věčně bude žíti :-)
Jsi úúúžasnáá, St.. :-)

07.05.2016 13:28:32 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí