Vůně červeného čaje

Vůně červeného čaje

Anotace: ...

Má čarokrásná múzo z březového háje,
vybavuji si vůni červeného čaje,
zvuk tvého smíchu,
pak nahotu těl v tichu.

Prsty propletene vášní,
jak básníci prostopášní,
do zad ryjí svoje rýmy,
na posteli s baldachýny.
Autor DodgerKT, 12.05.2016
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Nikita44, Mácha, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do zad si
od NÍ
nechám klidně
vyrýt rýmy.
Jen chybí maličkost
Postel s baldachýny
.....:-)

12.05.2016 20:39:30 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí