Nemy svedek

Nemy svedek

Anotace: -

Jsi nemym svedkem
vsech tech dni
v klubko smotanych
mihajicich se
milovymi kroky
nemilosrdnym casem
vecnosti
bez skrupuli.

Vnimas ten pocit
kdyz jsem sama
se srdcem
rozedranym na kusy
hozenym vlkum
beznadejne nadeje
za usvitu
noci.

Stojim a vim
ze jsi tu
koukas se
nic nerikas
jen po douskach
popijis
posledni nadeji
ze dna sklenky.
Autor Zrzi, 13.05.2016
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Lioness, Jort, Móny, Mácha, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonecna nadeje...

14.05.2016 13:28:53 | Jin&Jang

A na dně sklenice
po posledním
doušku vína
se jen
Pravda skrývá...

13.05.2016 23:46:23 | Mácha

To je pravda :)

14.05.2016 08:00:51 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí