Jiskra

Jiskra

Anotace: Když už přeskočí jiskra a kdy zase moc ne... Možná je to naprosto zoufalý, posoudíte sami, ale prostě mě to napadlo :-D

JISKRA

 

Nemám jí pro tebe??

Nemáš svou pro mě?

To vítr jí zhasne,

to temnota pohltí,

nebo voda nakonec uhasí v slzy

 a rozpustí víru.

 Přeskočí pryč do neznáma přes tebe,

k někomu jinýmu,

když už trochu vzplane.

Nemám jiskru správnou,

nemáš ji ty,

či třeba žádnou?

 

Když už některá jiskra vzplane,

to vánek jí zhasne,

to déšt uhasí,

i mráz nedovolí.

Když už jiskra vzplane,

do srdce tvého

asi až moc pálí a nehřeje,

jen v očích tvých se odraz mé jiskry zaleskne, 

v tom co vidíš,

a vím krásu mou ty neucítíš..

 

Když už jiskra vzplane,

i ta druhá, 

srdeční duševní ohňostroj,

stává se,

stává se

a nedohoří,

štastným těm co jsou.

Těm co láska patří. 

 

Autor Anež, 25.05.2016
Přečteno 592x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už je to bílý, ale mám tam dvě chyby, to už je jedno :-D

26.05.2016 14:52:30 | Anež

..bohužel jsem ochuzen o Tvůj text-jehož černá písmenka nevidzimmm:-(

25.05.2016 20:16:10 | Frr

To je mi líto, je tam nějaká chyba, nejde mi udělat bílý text.

25.05.2016 22:00:35 | Anež

Zoufalý to podle mě rozhodně není :) ;)

25.05.2016 19:56:10 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí