Pomalý láskyplný blues

Pomalý láskyplný blues

Anotace: Sedím u ohně a zpívám tento pomalý blues o tom jak slyším trávu růst píseň o tom jak v ohradě je ...

Sedím u ohně a zpívám
tento pomalý blues
o tom jak slyším trávu růst
píseň o tom jak v ohradě je stádo koní
kolem mé hlavy lítají růžový sloni
voda tiše žbluňká
květiny už voní
zpívám tuhle píseň právě pro ni

Ty sedíš opodál
a zpíváš pomalou baladu
o tom jak ti chybím
oheň svítí do noci a já se tak
trochu divím
proč slyším hrát kytaru
a s ní tvůj krasný zpěv
pro který bych dal celý svůj svět


Již začala si refrén
naše písně se sešli
v té horké noci
kdy se naše srdce střetli
jen ty a já
z tvých očí vyřazuje plamen
vezmu tě něžně okolo ramen
a tak celou noc hrajeme
mariáš o svá těla
a já už vím že jsi to tak chtěla
Autor Pajalord, 31.05.2016
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí