Vybledlá

Vybledlá

Anotace: jedna píseň, jeden příběh...

Byl jsi stínem mého světla,
naše myšlenky, cítil jsi nás,
teď přichází nový začátek
a já jsem vybledlá.

Tak kde jsi teď?
Byl to jen můj sen?
Jen má fantazie?
Prosím, vrať mi je zpět.

Jsem vybledlá,
to monstrum mě ovládá,
jsem vybledlá
jako stín, co do moře padá
a rozpálené srdce uhasíná.
Autor Juřinka, 06.06.2016
Přečteno 362x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí