Když jde slunce spát

Když jde slunce spát

Anotace: Snad jednou najdu tu, která si ji zaslouží.

Koutkem oka sleduji slunce, co schovává se za horizont

Tvoje ruce obejmou mě kolem pasu

Tu známou podmanivou vůni, kterou nosíš jenom ty, cítím zavanout

Jsem jako měsíc, který má stejně předvídatelnou trasu

 

Mezi prsty vtékají prameny tvých zlatých vlasů

Tvůj koutek se lehce vyhoupl o kousek výš

Úsměv, jímž si mě obdařila v hlavě pouští spoustu hlasů

Vnímám je tak jasně a zřetelně když mi šeptají ať jdu blíž

 

Už pod rouškou noci, co bere si vládu nad světem

Uleháš a svou hlavu pokládáš mi na rameno

Jsi jako jediný stín, kde schovat se chci před světlem

Odplatou to nejcenější, moje srdce bude ti svěřeno

 

Mohl bych sledovat celou věčnost tvoji spící tvář

Nevím jestli si to jen hrála nebo byl ten mír skutečný

Tvůj klidný dech je jako námět pro můj snář

Jednou až ho dokončíš, tak já budu v něm dočista ztracený

 

Ten smírný pocit mě konejší a uspává

 

 Za oknem začal na parapet hrát déšť

Chvilku hledím, jestli se tě rytmus kapek opováží probudit

Avšak už jsi na vlně snů, kterými necháváš se nést

Jako růže, co do lože ze sametu chtěl bych uložit

 

Tlak víček se neúprosně zvyšuje a sílí

Naposled kontroluji jak spíš a posouvám ti deku výš

I na mě už sedá spánek a za velmi krátkou chvíli

Teď již budeme snít spolu až do rána jak uvidíš

Autor DuskInSoul, 13.06.2016
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný :-)

14.06.2016 06:52:49 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí