Dar v očích

Dar v očích

Anotace: Otevři oči

Dívá se do modrých očí,

usmívá se na ni, tuší co její oči říkají.

Cítí silnou potřebu lásky v jejích očích.

Usměje se ona na něj.

Slyší jen bubnování kapek za oknem.
Oba slyší pouze tlukot vlastních srdcí a struny, struny kytary...

Pár rytmů a vybrnkávání ve vlastních srdcích. Jsou před sebou ustrojení, a přesto nazí. Milují se, milují se pohledem. Vědí oba, že k sobě patří, že si mohou věřit, že si neublíží.

Usmívají se. Žena podává ruku muži, muž jí hladí. Žena má štěstím slzy v očích, muž také pláče. Slza mu stéká po tváři..

Nyní oba vědí.

Zavírají oči, zvuky kytary ustávají... Jsou tišší, tišší než vítr.
Jeho oči jsou tak šťastné, ona doufá, že budou napořád.

On doufá, že její oči se budou usmívat také napořád.

Vevnitř je velké dusno, za okny hrozí bouřka. Ona má pouze tílko, kapka slzy jí stéká potváří a dolů po krku. Muž nikdy neviděl takovou krásu, chtěl by jí políbit. Jakmile se dotkne její kůže, její tělo pulsuje eletrickou reakcí....


pokračování příště
Autor Taya, 16.06.2016
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože můj. Čekal jsem, že se něco stane a ono nic. Už jen chybí skafandry pro bezpečný styk: Chytne ji přes rukavici, uvidí její oči...proboha. Já myslel že puritáni už vymřeli v novověku. Tohle je hrozné. Už aj v tom posledním americkém slaďáku ji nakonci vymele a tady "dotkne se její kůže a el. reakce". Nic proti romanťárně, ono to není špatný, ale je kde je trocha života, kapka zvířecích pudů a takových normálních věcí. Snad příště ;)

08.07.2016 14:59:19 | Morýš

Tak to bys měl zkusit bdsm porno :-) chytráčku :P

09.07.2016 17:34:28 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí