Podoby lásky

Podoby lásky

Anotace: aj zrúda chce milovať ženu

Pomôž mi
stať sa
tvojim

povytrhávaj mi
nohy
zo zlej cesty
a zasvieť do krajiny
kde už nič nedokáže
rásť

ak nerátam činy
poskrúcané
ako paragraf

zasaď sa
do mojej schopnosti
starať sa o život
v maximálnom bezpečí
násilia

rozcvič mi
stokilové krídla
čo nie sú až tak
nemotorné

chyť do dlaní
vyplašenú neschopnosť
uvoľniť sa
na obraz schúleného
drobného
milého zvieratka
s rovnakým právom na život
ako namyslený drak
na rozzúrenom koni

presvedč ma
že znesiem pohladenie
ako zlaté vajce
zaručujúce blahobyt
a dostatok
ďalších pohladení

venuj mi pieseň
a moje uznanie
nikdy nezaspí

buď životodarným koktejlom
čo pravidelne kvapká
do žily
a ja budem stojan
na infúziu
pre obrovské telo nádeje
ak nebudeme vládať
spomínať

príď včas
a bránu nebude počuť
buchnúť o definitívnosť

príď

vyzleč sa z konvencií
a zlatého rámu
pre okolie
ktoré ťa chce
len podľa návodu

pre mňa si viac
ako mäso
aj keď nie som vegetarián


uvoľni myšlienky
napnuté ako tetiva
v časoch obkľúčenia
verejnej mienky

ja nie som kvízmajster


príď
a daj mi kvety
zo svojich letných šiat
a ja si tak rád vezmem život
bez teba

príď
a nechaj ma čakať
už len kým žmurknem
a na ten krátky okamih
ťa stratím
z dohľadu


príď
a sľubujem
že ťa neroztrhám
ako všetky ostatné
ktorým bola vagína
sveta so mnou
primalá

príď
a neuvidíš hroby
čo trávia ženské telá
ako kyselina peknú tvár

príď
a dokopané osoby
okolo mojich topánok
odhrniem z cesty
ako zablátený sneh
z chodníka pred domom
aktívneho vraha
čo zbiera série
vystrašených očí

príď
a zachráň
od mojej prítomnosti
všetky ostatné
čo sú horšie
ako ty

ktorým kosti preukazujú láskavosť
svojou pevnosťou
po potrestaní
žiarlivcom

príď
a neodídeš
po svojich
Autor Nervaque, 27.06.2016
Přečteno 402x
Tipy 14
Poslední tipující: Philogyny1, Eleanor, hanele m., Kett, Frr, JSJ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásne vyznanie, zbieram kvety z šiat...

14.07.2016 19:31:40 | Philogyny1

Píšeš dobře ale to už jsem ti možná psala...sadomasopoezie co tě roztrhá na kusy a hlavně určité časti třeba tahle.....

príď
a neuvidíš hroby
čo trávia ženské telá
ako kyselina peknú tvár

príď
a dokopané osoby
okolo mojich topánok
odhrniem z cesty
ako zablátený sneh
z chodníka pred domom
aktívneho vraha
čo zbiera série
vystrašených očí

27.06.2016 13:56:01 | xoxoxo

když transcendující zamilovanost stoupá závratně k nebi v kroužících spirálách zázračné DNA LÁSKY..:-D** ST*** /sdílím Ragnellin wow**/

27.06.2016 12:59:32 | Frr

asi bych radši nepřišla, ale pro mne dost dobré..

27.06.2016 12:03:19 | JSJ

:) už dlouho jsem neměla tak vyražený dech, wow:))

27.06.2016 12:03:08 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí