Pro...

Pro...

Anotace: Pro budoucí matku mých dětí :)

Pro...

Vezmi mé ruce do dlaní
Uvidíš, že se nebrání
Tvůj dotek se jim líbí

Obejmi něžně moje tělo
Hlavu mi polož na rameno
Ať věčnost je tou chvílí

Jemně se dotkni nosem mého
Schovám Tvé tváře do dlaní
Už skončeme to čekání

Dovol mi plnit tvoje přání
Dovol mi šeptat do oušek
Jak mám Tě rád, jak chtěl bych dát Ti
Ten nejkrásnější polibek
Autor Peky, 27.06.2016
Přečteno 572x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je překráásný :-) St..

27.06.2016 17:56:54 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí