Heřmánkový prach

Heřmánkový prach

Anotace: ...

Jak dlouho
Jak dlouho ještě
Jak dlouho ještě budu čekat

Až zazvoníš u mých dveří
Ne

Nemusíš nic říkat
v tvých očích je to
napsáno

Pochopil jsi to
Už nebudeme kolem sebe
bloumat

Budeme snídat ranní rosu
a k tomu
přikusovat vůni
heřmánku

Budeme se milovat
dokud slunce navždy
neuhasne
dokud z nás nezbude jen
prach

Budeme nenasytní jeden
druhého
už nikdy nebudu cítit
strach
Autor Jajina, 28.06.2016
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Kutty, Jan Urban
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podařené dílo s dobrým nápadem a vůní heřmánku. Líbilo se mi.

29.06.2016 01:49:42 | Jan Urban

Moc děkuji :)

29.06.2016 09:27:07 | Jajina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí