Nenavidím a miluji

Nenavidím a miluji

Anotace: .....

Proč se vlastně ještě ptám,
na to, co vůbec mám?
Když dobře vím,
že toho nezbylo moc.
Možná jen vzpomínka na naší společnou noc.
Chtěli jsme vidět polární záři,
mnohem krásnější pro mě bylo tvé pohlazení po mé tváři.
Koukal ses na mě jen koutkem oka,
nedotknout se tě pro mě byli muka.
A i když způsobuješ mi tolik trápení,
já udělám cokoliv na tvé znamení.
A i když teď nenávidím tě k smrti,
milovat tě, mě to nutí..
Milovat,plakat a mezi lidma na všechny se smát,
jednu velkou komedii na ně hrát.
Autor Janica, 10.02.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí