den

den

Anotace: další pro kluky!!!

Josi první na koho myslím,
když ráno vstávám.
Jsi poslední na koho myslím,
než jdu snít.

Když na mě mluvíš srdce mi buší,
když se mě dotkneš srdce mi pučí.
Jsi hezká jako jarní květina,
když dorůstá do své podoby.
Při ranních červáncích květy opadají,
ale ty zůstáváš ve vzpomínkách mích
Autor TROSECNIK, 10.02.2007
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí